Travel (9)Engagement (2)CHILDREN (30)Decor (82)Sports (1)Adoption (5)Beauty (3)Summer (5)CHILDREN (40)Dogs (1)CHRISTMAS (8)Garden (2)Fashion (14)Flowers (5)Lifestyle (42)Food (18)Wedding (7)
<< Back

SEP 2014 13

Arkea kaupungissa


Hetki on vierähtänyt edellisestä. Huhtikuusta. Nyt eletään jo syyskuuta. Menipä kesä ennätysvauhtia. Toivoisin niin että sitä olisi vielä hetki jäljellä. Kesää kaupungissa. Tulee syksy ja talvi, joulu (!!) ja sitten kevät. Ihana nähdä nämä kaikki vuodenajat kaupungissa. Olen niin nauttinut tästä elämänmuutoksesta.

 

Rakastan uutta kotiamme. Tunnelmaa. Ikkunoita, ovia, lattiaa, sen jokakolkkaa. On ollut ensihetkestä tunne, että nyt olemme tulleet kotiin. Ei tällaista tunnetta ole tullut koskaan aikaisemmin, mistään muusta asunnosta. Sitä en vielä mieti (tai yritän olla miettimättä) että tämä on väliaikaista. Asumme tässä ensikesään ja sitten olisi tarkoitus etsiä omaa asuntoa, luultavimmin lähempää tytön päiväkotia. Mutta, jokatapauksessa, tänne keskustaan palaamme, enemmin tai myöhemmin. Aika näyttäköön sen, milloin. Nyt nautitaan tästä joka solulla. En malta olla jo ajattelematta ensijoulua täällä kaupungissa. Voi kuinka onnellinen olen tästä kaikesta. Elämästä. Mitä mahdollisuuksia se tuokaan tullessaan.

 

Täällä olen oppinut nauttimaan hetkestä. Kirjaimellisesti. Aamulla herättyäni, avaan ikkunan, nautin ulkoa tulevista äänistä, jopa ratikan ujelluksesta kiskoilla. Kävelen päämäärättömästi pitkin kaupungin katuja. Jokapäivä löydän jotain uutta, mitä en eilen huomannut. Täällä tunnen eläväni. Jokapuolella on liikettä, ihmisiä. Lenkkipolkuni johtaa usein merenrantaan, jossa ehtii aina pienen tovin istua ja ihailla vellovaa merta, ja imeä itseensä sen tarjoamaa mielenrauhaa.

 

Tässä muutamia kuvia kodistamme, lisää kuvia varmasti tulossa. Ihanaa sunnuntaita ja alkavaa viikkoa joka kotiin

[kuva]

 

[kuva]

 

[kuva]

 

[kuva]

 

"Onnellinen on se ihminen, joka osaa nauttia pienistä asioista,arkipäiväisistä tapahtumista auringonpaisteesta, linnuista langoilla, aamiaisesta, päivällisestä, lounaasta, aamun lehdestä postilaatikossa, vastaantulevasta ystävästä - Niin monet tavoittelevat elämän nautintoja menemällä niiden ohitse."

Tommy Taberberman> Comments (3)Add a comment

14.9.2014 - 10:33
Pia: Onnea uuteen kotiin! Viimeinen kuva toi sykähdyttävän muiston entisestä elämästäni. <3
14.9.2014 - 15:03
Maiju: Tämä koti on todella upea ja fiilis käsinkosketeltava. Ja lepakkotuoli...minunkin toivelistalla:)
14.9.2014 - 23:51
MaiAmélie: Kiitos Pia ja Maiju kommenteistanne <3!

<< Previous postNext post >>


2010
      JAN   FEB   MAR   APR   MAY   JUN   JUL   AUG   SEP   OCT   NOV   DEC    
2011
      JAN   FEB   MAR   APR   MAY   JUN   JUL   AUG   SEP   OCT   NOV   DEC    
2012
      JAN   FEB   MAR   APR   MAY   JUN   JUL   AUG   SEP   OCT   NOV   DEC    
2013
      JAN   FEB   MAR   APR   MAY   JUN   JUL   AUG   SEP   OCT   NOV   DEC    
2014
      JAN   FEB   MAR   APR   MAY   JUN   JUL   AUG   SEP   OCT   NOV   DEC    

© Copyright Eveliina Mustonen | All Rights Reserved | WWW Design: Hari-WebDesign | Visitors: 115606

F
A
C
E
B
O
O
K
R
S
S

F
E
E
D