Flowers (5)CHILDREN (30)CHRISTMAS (8)Fashion (14)Travel (9)Decor (82)Garden (2)Summer (5)Food (18)Engagement (2)Sports (1)Wedding (7)CHILDREN (40)Beauty (3)Adoption (5)Lifestyle (42)Dogs (1)
<< Back

APR 2012 18

Aurinkoa ja lomailua perheen kanssa!

 

Takaisin kotisuomessa. Meillä oli oikeen mukava ja mieleenpainuva ensimmäinen perheloma Turkissa, pienten alkuvaikeuksien jälkeen :) Helsinki-Vantaalla lähtöselvityksessä meinasivat nimittäin passittaa meidät takaisin kotiin. "voidaan katsoa teille uutta matkaa" virkailija tuumi.. Tuli epäselvyyksiä adoptiolapsemme Turkkiin menemisen kanssa. Meille kerrottiin aiemmin, ettemme tarvitse hänelle viisumia, joten sitä ei sitten ollut.

Pääsimme kuitenkin matkaan, muutamien puheluiden jälkeen, hieman epävarmoina kylläkin.

Turkkiinpäästyämme passintarkastuksessa meidät ohjattiin tullin tiloihin ja alkoi selvittely..ihmisiä juoksi huoneessa kymmenittäin ja me olimme ihmeissämme mitä tapahtuu..ladoimme pöytään toinen toistaan virallisempia papereita siitä, että tyttö on meidän adoptiolapsi! Olimme kai jo valmiita palaamaan kotiin, kun vihdoin meille kerrottiin, että voimme ostaa tytölle pikaviisumin. Huoh..Niin. Viisumi olisi siis sittenkin pitänyt olla! Epämääräistä toimintaa se kyllä oli :( Mutta hyvä kun ovat tarkkoja lapsiin liittyvissä rajanylityksissä.

 

Lomailimme Incekumissa. Kävimme myös Alanyassa ja Sidessä. Nautimme yhdessäolosta! Hotellimme oli oikein hyvä. Allinclusive ruoat olivat mitä maittavimmat, joten syötyä tuli hyvänlaisesti. Tämä oli kolmas matkamme Turkkiin ja samalla viimeinen (ehkä).

 

Pienokainen nautti lämpimästä niin! Lempipuuhaa oli rannalla kivillä leikkiminen, samalla äitikin sai levätä lämpimillä kivillä makoillen, aaltojen loisketta kuunnellen ja pientä ihanuutta ihmetellen.

 

Seuraavaa reissua suunnittelemaan. Kyllä se niin piristää, kun välillä vaihtaa maisemaa!

 

 

[kuva]

 

[kuva]

 

[kuva]

 

[kuva]

 

[kuva]

 

[kuva]

 

[kuva]

 

[kuva]

 

[kuva]

 

[kuva]

 

[kuva]

 

[kuva]

 > Comments (8)Add a comment

19.4.2012 - 08:13
Oikku: Joo, kyllä useiden Euroopan ulkopuolisten maiden kansalaiset tarvitsevat Turkkiin viisumin! Minusta tuo tieto viisumivaatimuksesta varsinaista Turkkiin menoa varten löytyi kyllä helposti netistä, mutta selviteltävää oli siinä, voiko kulkea Istanbulin lentokentän kautta Thaimaahan lentäessään ilman viisumia. Soittelin aikanaan asiasta Turkin suurlähetystöön, jossa hyvällä englanninkielellä palvellen vakuutettiin, ettei mitään transit-viisumia ole eikä tarvitse ja aivan ongelmitta sujui sitten meidän silloisen Thaimaan kansalaisen edellämainittu lento ja vaihto Ataturkin kentällä.
19.4.2012 - 14:54
Johanna: Aivan upeita kuvia. Ihania!
19.4.2012 - 18:01
EveM: Oikku; Tuo on hyvä tietää! Me emme tajunneet ottaa sen enempää asiasta selvää, kun matkanjärjestäjä sekä adoptiopalveluntarjoaja kertoivat molemmat että pelkkä passi, Suomen oleskelulupa ja todistus adoptiosta riitävät. Ens kerralla viisampina matkaan!
19.4.2012 - 18:32
Minna : Upeita kuvia. Meilläkin katsottuna reissu syksylle Turkkiin, Incekumiin. Tosin ei olla vielä varattu mutta luulempa että tuo kohde vie voiton. All inclusivellä tietenkin kun matkaan lähtee myös 3 pientä tyttöä ;) Sulonen on kyllä pikkuneiti näteissä vaatteissaan. !
19.4.2012 - 18:55
Minna : Mistä muuten löytäisin Cook kirjatelinenen joka tuossa yhdessä keittiö kuvassa näkyy. Sopisi niin hyvin myös meille ;)
19.4.2012 - 22:44
EveM: Kiitos Minna. Cook kirjateline on ostettu Jumbon Prismasta. Incekum oli kiva paikka!
26.4.2012 - 12:07
Leena: Kauniita kuvia! Minkä merkkiset rattaat pikkuneidillä on ? Oletteko olleet tyytyväisiä ? Ollaan etsimässä raskaiden yhdistelmävaunujen tilalle juuri tuollaisia 3-pyöräisiä rattaita, mutta ei kuitenkaan ihan niin heppoisia, kun matkarattaat ovat.
29.4.2012 - 16:47
EveM: Kiitos Leena, rattaat on Recaro Babyzen merkkiset. Ollaan oltu niihin todella tyytyväisiä. Jämäkät, mutta kuitenkin kevyet ja ketterät. Ostimme ne Vantaan Petikon Lastenturvasta.

<< Previous postNext post >>


2010
      JAN   FEB   MAR   APR   MAY   JUN   JUL   AUG   SEP   OCT   NOV   DEC    
2011
      JAN   FEB   MAR   APR   MAY   JUN   JUL   AUG   SEP   OCT   NOV   DEC    
2012
      JAN   FEB   MAR   APR   MAY   JUN   JUL   AUG   SEP   OCT   NOV   DEC    
2013
      JAN   FEB   MAR   APR   MAY   JUN   JUL   AUG   SEP   OCT   NOV   DEC    
2014
      JAN   FEB   MAR   APR   MAY   JUN   JUL   AUG   SEP   OCT   NOV   DEC    

© Copyright Eveliina Mustonen | All Rights Reserved | WWW Design: Hari-WebDesign | Visitors: 126423

F
A
C
E
B
O
O
K
R
S
S

F
E
E
D