Travel (9)Lifestyle (42)Fashion (14)Wedding (7)Summer (5)CHILDREN (30)Engagement (2)Beauty (3)CHILDREN (40)Dogs (1)Decor (82)Food (18)Garden (2)Flowers (5)CHRISTMAS (8)Adoption (5)Sports (1)
SEP 2014 17

Tervetuloa kurkistamaan kotiimme!

 

Suuri haaveemme on siis toteutunut ja asustelemme Helsingin keskustassa tässä ihanassa asunnossaMontakohan kertaa olen tämän jo täällä kertonut, mutta kerran vielä :)

 

Kodissamme on kaksi suurehkoa makuuhuonetta, olohuone ja keittiö, wc, kylppäri + sauna ja eteisaula. Huonekorkeus jaksaa ihastuttaa päivä päivän jälkeen ja kauniit lattiat sekä ikkunat!

Tämän kodin koko (110neliöä) on meille niin passeli. Pidän siitä, että olemme kokoajan toistemme lähellä. Pyykkejä ei tarvitse juosta eri puolelle asuntoa saatikka toiseen kerrokseen. Kaikki on käden ulottuvilla.

 

[kuva]

Matto ja peili Ikea, juliste AllPoster

 

[kuva]

Eteisen peili sai valkoisen maalin pintaan. Peilin päällä oleva welcome kyltti on tuparilahja ystävältäni.

 

[kuva]

Tapiovaaran Aslak tuoleja löysin Huuto.netistä, maalautin ne maalaamossa.

 

[kuva]

 

[kuva]

Matto Kodin1 Anno, sohvapöydästä kiikutin lasin varaston uumeniin ja täytin tyhjät välit, nyt se on paljon mieluisampi.

 

[kuva]

Valkoinen tuoli Modeo

 

[kuva]

Lepakkotuoli Stockmann, lyhdyt Minimani

 

[kuva]

Hyllyköt seinällä FinnishDesignShop Muuto, keittiönpöytä Modeo, valaisin Ikea

 

[kuva]

Seinäkello Stockmann

 

[kuva]

Domus tuoli, Stockmann> Comments (10)Add a comment


SEP 2014 13

Arkea kaupungissa


Hetki on vierähtänyt edellisestä. Huhtikuusta. Nyt eletään jo syyskuuta. Menipä kesä ennätysvauhtia. Toivoisin niin että sitä olisi vielä hetki jäljellä. Kesää kaupungissa. Tulee syksy ja talvi, joulu (!!) ja sitten kevät. Ihana nähdä nämä kaikki vuodenajat kaupungissa. Olen niin nauttinut tästä elämänmuutoksesta.

 

Rakastan uutta kotiamme. Tunnelmaa. Ikkunoita, ovia, lattiaa, sen jokakolkkaa. On ollut ensihetkestä tunne, että nyt olemme tulleet kotiin. Ei tällaista tunnetta ole tullut koskaan aikaisemmin, mistään muusta asunnosta. Sitä en vielä mieti (tai yritän olla miettimättä) että tämä on väliaikaista. Asumme tässä ensikesään ja sitten olisi tarkoitus etsiä omaa asuntoa, luultavimmin lähempää tytön päiväkotia. Mutta, jokatapauksessa, tänne keskustaan palaamme, enemmin tai myöhemmin. Aika näyttäköön sen, milloin. Nyt nautitaan tästä joka solulla. En malta olla jo ajattelematta ensijoulua täällä kaupungissa. Voi kuinka onnellinen olen tästä kaikesta. Elämästä. Mitä mahdollisuuksia se tuokaan tullessaan.

 

Täällä olen oppinut nauttimaan hetkestä. Kirjaimellisesti. Aamulla herättyäni, avaan ikkunan, nautin ulkoa tulevista äänistä, jopa ratikan ujelluksesta kiskoilla. Kävelen päämäärättömästi pitkin kaupungin katuja. Jokapäivä löydän jotain uutta, mitä en eilen huomannut. Täällä tunnen eläväni. Jokapuolella on liikettä, ihmisiä. Lenkkipolkuni johtaa usein merenrantaan, jossa ehtii aina pienen tovin istua ja ihailla vellovaa merta, ja imeä itseensä sen tarjoamaa mielenrauhaa.

 

Tässä muutamia kuvia kodistamme, lisää kuvia varmasti tulossa. Ihanaa sunnuntaita ja alkavaa viikkoa joka kotiin

[kuva]

 

[kuva]

 

[kuva]

 

[kuva]

 

"Onnellinen on se ihminen, joka osaa nauttia pienistä asioista,arkipäiväisistä tapahtumista auringonpaisteesta, linnuista langoilla, aamiaisesta, päivällisestä, lounaasta, aamun lehdestä postilaatikossa, vastaantulevasta ystävästä - Niin monet tavoittelevat elämän nautintoja menemällä niiden ohitse."

Tommy Taberberman> Comments (3)Add a comment


APR 2014 23

Uusia tuulia sisustukseen

 

Tässä olen kovasti viimepäivinä pohtinut huonekaluhankintoja. Pitäisi tehdä sellaisia hankintoja mitkä kävisi myös seuraavaan kotiin. Nyt kun vuokralle asetumme, emme ole vielä varmoja kuinka kauan sillä tiellä viivymme. Ainakin vuoden, ehkä kaksi. Emme tässävaiheessa ole tehneet kovin tarkkoja jatkosuunnitelmia vaan nautiskelemme nyt tästä. Katsotaan mitä elämä tuo tullessaan. Pari talon rakentamis urakkaa on jo eteen tupsahtanut, mutta toistaiseksi olemme niistä kieltäytyneet.

Niin, eli huonekalu hankintojen täytyisi olla sitten sen mukaisia. Olen ajatellut siirtyä enemmän pois mustavalkoisuudesta. Valita niiden joukkoon lämpimiä sävyjä tuomaan kodikkuutta. Katsotaan kuinka käy. Valintoja mietiskellessäni huomaan helposti takertuvani mustavalkoisiin vaihtoehtoihin. Nyt täytyy sille tehdä loppu!

 

Olen ollut jo jonkin aikaa ihastunut konjakin sävyiseen nahkaan. En voinut vastustaa kiusausta kun tämä lepakkotuoli yksinkertaisesti ilmestyi eteeni Stokkalla. Se oli ensimmäinen hankinta uuteen kotiimme. Ja olen siitä niin täpinöissäni :)

 

Kuvat valmistajat

[kuva]

Cuero lepakkotuoli

 

Keittiön tuolit on sitten seuraava urakka. Olen pitkään tykännyt näistä Eamesin DSR tuoleista, omistan yhden mustan, joka on ollut meillä parisen vuotta, ja TYKKÄÄN edelleen hirmuisesti! Vaikka näitä näkyy joka blogissa ja käänteessä, siltikin tykkään. Itseasiassa, aikalailla yhdentekevää vaikka näitä olisi joka pirtissä :)

Olen ajatellut laittaa keittiön pöydän ympärille erilaisia tuoleja. Siitä ajatuksesta olen pitkään haaveillut. Toteutettakoon se nyt. Nämä alla olevat tuolit ovat päässeet valintaprosessissa viimemetreille. Joten näistä jonkinlainen yhdistelmä keittiön pöydän tuoleiksi on varmastikkin tulossa.

 

[kuva]

 

Eames DSR, Alias Kobi, Hay Copenhagen musta ja tammi, Artek Ilmari Tapiovaara Aslak-tuoli> Comments (9)Add a comment


APR 2014 8

Muutto edessä

 

Nyt on talo myyty ja uudet tuulet puhaltavat! Jätämme Vantaan reilun kymmenenvuoden asumisen jälkeen taakse ja muutamme Helsinkiin. Ainakin toistaiseksi.

Olemme kuumeisesti etsineet vuokra-asuntoa Helsingin keskustasta, Etu-Töölö, Katajanokka, Ullanlinna, Punavuori alueelta. AAAhh, en voi käsittää miten ihania asuntoja on tullut vastaan. Ihan uusi maailma on avautunut.

En malta odottaa muuttoamme ja uuden kodin laittamista ja kesää, syksyä, joulua kaupungissa!! Tiedän, tiedän, kiva kaivella autoa lumikinosten alta talvella, oma pihaa ei ole..yms yms..mutta se kaupungin tunnelma! Kahvilat, ruokapaikat ja pienet putiikit lähellä. Meri. Iihanat lenkkimaastot, puistot, kuntosali vieressä! Sunnuntaina kävelymatka kirkkoon. Näitä fiilistelen ja nautin yhden unelman toteutumisesta elämässämme  

 

 

[kuva]

 

[kuva]

 

[kuva]

 

[kuva]

 

[kuva]

 

[kuva]

Neiti on innokkaana muuttamassa kaupunkiin. Mietiskelee paljon mitä kaikkea otetaan mukaan uuteen kotiin.  Asuntonäytöillä hän piti huolen puhepuolesta

 

[kuva]> Comments (6)Add a comment


APR 2014 4

Alustat laatoista

 

Löysin nämä hauskat laatat Smyygistä. Ne toimivat kivasti toisiinsa yhdistettyinä vaikkapa näin maljakon ja kynttilän alusina. Tällaisia voisi tehdä itsekkin, ei muuta kuin raksa-ajalta jääneitä laatta varastoja penkomaan!

 

[kuva]

Maljakko Valkoinen veranta

 

[kuva]> Comments (8)Add a comment


Older postsNewer posts


2010
      JAN   FEB   MAR   APR   MAY   JUN   JUL   AUG   SEP   OCT   NOV   DEC    
2011
      JAN   FEB   MAR   APR   MAY   JUN   JUL   AUG   SEP   OCT   NOV   DEC    
2012
      JAN   FEB   MAR   APR   MAY   JUN   JUL   AUG   SEP   OCT   NOV   DEC    
2013
      JAN   FEB   MAR   APR   MAY   JUN   JUL   AUG   SEP   OCT   NOV   DEC    
2014
      JAN   FEB   MAR   APR   MAY   JUN   JUL   AUG   SEP   OCT   NOV   DEC    

© Copyright Eveliina Mustonen | All Rights Reserved | WWW Design: Hari-WebDesign | Visitors: 115618

F
A
C
E
B
O
O
K
R
S
S

F
E
E
D