CHILDREN (30)Decor (82)CHILDREN (40)Dogs (1)Fashion (14)Flowers (5)CHRISTMAS (8)Wedding (7)Food (18)Engagement (2)Travel (9)Adoption (5)Lifestyle (42)Beauty (3)Sports (1)Garden (2)Summer (5)
NOV 2014 9

IsänpäiväONNEA!

 

[kuva]

 

[kuva]

 

[kuva]

 

Isän suuret kädet
hypittivät polvilla
nostivat olkapäille
kantoivat sylissä
veistivät leluja.
Isän suuret karheat kädet
sanoivat pitkin päivää:
Rakastan sinua lapsi.
Ne olivat teon sanoja
niin vahvoja
että kantavat
halki elämän.


Maaria Leinonen

 

 > Comments (0)Add a comment


SEP 2014 17

Tervetuloa kurkistamaan kotiimme!

 

Suuri haaveemme on siis toteutunut ja asustelemme Helsingin keskustassa tässä ihanassa asunnossaMontakohan kertaa olen tämän jo täällä kertonut, mutta kerran vielä :)

 

Kodissamme on kaksi suurehkoa makuuhuonetta, olohuone ja keittiö, wc, kylppäri + sauna ja eteisaula. Huonekorkeus jaksaa ihastuttaa päivä päivän jälkeen ja kauniit lattiat sekä ikkunat!

Tämän kodin koko (110neliöä) on meille niin passeli. Pidän siitä, että olemme kokoajan toistemme lähellä. Pyykkejä ei tarvitse juosta eri puolelle asuntoa saatikka toiseen kerrokseen. Kaikki on käden ulottuvilla.

 

[kuva]

Matto ja peili Ikea, juliste AllPoster

 

[kuva]

Eteisen peili sai valkoisen maalin pintaan. Peilin päällä oleva welcome kyltti on tuparilahja ystävältäni.

 

[kuva]

Tapiovaaran Aslak tuoleja löysin Huuto.netistä, maalautin ne maalaamossa.

 

[kuva]

 

[kuva]

Matto Kodin1 Anno, sohvapöydästä kiikutin lasin varaston uumeniin ja täytin tyhjät välit, nyt se on paljon mieluisampi.

 

[kuva]

Valkoinen tuoli Modeo

 

[kuva]

Lepakkotuoli Stockmann, lyhdyt Minimani

 

[kuva]

Hyllyköt seinällä FinnishDesignShop Muuto, keittiönpöytä Modeo, valaisin Ikea

 

[kuva]

Seinäkello Stockmann

 

[kuva]

Domus tuoli, Stockmann> Comments (10)Add a comment


SEP 2014 13

Arkea kaupungissa


Hetki on vierähtänyt edellisestä. Huhtikuusta. Nyt eletään jo syyskuuta. Menipä kesä ennätysvauhtia. Toivoisin niin että sitä olisi vielä hetki jäljellä. Kesää kaupungissa. Tulee syksy ja talvi, joulu (!!) ja sitten kevät. Ihana nähdä nämä kaikki vuodenajat kaupungissa. Olen niin nauttinut tästä elämänmuutoksesta.

 

Rakastan uutta kotiamme. Tunnelmaa. Ikkunoita, ovia, lattiaa, sen jokakolkkaa. On ollut ensihetkestä tunne, että nyt olemme tulleet kotiin. Ei tällaista tunnetta ole tullut koskaan aikaisemmin, mistään muusta asunnosta. Sitä en vielä mieti (tai yritän olla miettimättä) että tämä on väliaikaista. Asumme tässä ensikesään ja sitten olisi tarkoitus etsiä omaa asuntoa, luultavimmin lähempää tytön päiväkotia. Mutta, jokatapauksessa, tänne keskustaan palaamme, enemmin tai myöhemmin. Aika näyttäköön sen, milloin. Nyt nautitaan tästä joka solulla. En malta olla jo ajattelematta ensijoulua täällä kaupungissa. Voi kuinka onnellinen olen tästä kaikesta. Elämästä. Mitä mahdollisuuksia se tuokaan tullessaan.

 

Täällä olen oppinut nauttimaan hetkestä. Kirjaimellisesti. Aamulla herättyäni, avaan ikkunan, nautin ulkoa tulevista äänistä, jopa ratikan ujelluksesta kiskoilla. Kävelen päämäärättömästi pitkin kaupungin katuja. Jokapäivä löydän jotain uutta, mitä en eilen huomannut. Täällä tunnen eläväni. Jokapuolella on liikettä, ihmisiä. Lenkkipolkuni johtaa usein merenrantaan, jossa ehtii aina pienen tovin istua ja ihailla vellovaa merta, ja imeä itseensä sen tarjoamaa mielenrauhaa.

 

Tässä muutamia kuvia kodistamme, lisää kuvia varmasti tulossa. Ihanaa sunnuntaita ja alkavaa viikkoa joka kotiin

[kuva]

 

[kuva]

 

[kuva]

 

[kuva]

 

"Onnellinen on se ihminen, joka osaa nauttia pienistä asioista,arkipäiväisistä tapahtumista auringonpaisteesta, linnuista langoilla, aamiaisesta, päivällisestä, lounaasta, aamun lehdestä postilaatikossa, vastaantulevasta ystävästä - Niin monet tavoittelevat elämän nautintoja menemällä niiden ohitse."

Tommy Taberberman> Comments (3)Add a comment


APR 2014 8

Muutto edessä

 

Nyt on talo myyty ja uudet tuulet puhaltavat! Jätämme Vantaan reilun kymmenenvuoden asumisen jälkeen taakse ja muutamme Helsinkiin. Ainakin toistaiseksi.

Olemme kuumeisesti etsineet vuokra-asuntoa Helsingin keskustasta, Etu-Töölö, Katajanokka, Ullanlinna, Punavuori alueelta. AAAhh, en voi käsittää miten ihania asuntoja on tullut vastaan. Ihan uusi maailma on avautunut.

En malta odottaa muuttoamme ja uuden kodin laittamista ja kesää, syksyä, joulua kaupungissa!! Tiedän, tiedän, kiva kaivella autoa lumikinosten alta talvella, oma pihaa ei ole..yms yms..mutta se kaupungin tunnelma! Kahvilat, ruokapaikat ja pienet putiikit lähellä. Meri. Iihanat lenkkimaastot, puistot, kuntosali vieressä! Sunnuntaina kävelymatka kirkkoon. Näitä fiilistelen ja nautin yhden unelman toteutumisesta elämässämme  

 

 

[kuva]

 

[kuva]

 

[kuva]

 

[kuva]

 

[kuva]

 

[kuva]

Neiti on innokkaana muuttamassa kaupunkiin. Mietiskelee paljon mitä kaikkea otetaan mukaan uuteen kotiin.  Asuntonäytöillä hän piti huolen puhepuolesta

 

[kuva]> Comments (6)Add a comment


SEP 2013 30

Mangs Gårdin ruokamarkkinoilla

 

Siskoni asuu ihastuttavassa Inkoon Degerbyn kylässä. Heidän lähellä sijaitsee tämä Mangs Gårdin tila, jossa kävimme viikonloppuna ruokamarkkinoilla. Voi mikä paikka ja mitkä markkinat, suosittelen! Lapsille oli myös järjestetty paljon ohjelmaa.

 

http://www.mangsgard.fi/

 

[kuva]

 

[kuva]

 

[kuva]

 

[kuva]

 

[kuva]

 

[kuva]

 

[kuva]

 

[kuva]

 

[kuva]

 

[kuva]> Comments (0)Add a comment


Older posts


2010
      JAN   FEB   MAR   APR   MAY   JUN   JUL   AUG   SEP   OCT   NOV   DEC    
2011
      JAN   FEB   MAR   APR   MAY   JUN   JUL   AUG   SEP   OCT   NOV   DEC    
2012
      JAN   FEB   MAR   APR   MAY   JUN   JUL   AUG   SEP   OCT   NOV   DEC    
2013
      JAN   FEB   MAR   APR   MAY   JUN   JUL   AUG   SEP   OCT   NOV   DEC    
2014
      JAN   FEB   MAR   APR   MAY   JUN   JUL   AUG   SEP   OCT   NOV   DEC    

© Copyright Eveliina Mustonen | All Rights Reserved | WWW Design: Hari-WebDesign | Visitors: 133700

F
A
C
E
B
O
O
K
R
S
S

F
E
E
D