Food (18)Decor (82)Dogs (1)CHILDREN (40)Sports (1)Travel (9)Summer (5)Fashion (14)Lifestyle (42)Garden (2)CHRISTMAS (8)Beauty (3)Flowers (5)Wedding (7)Adoption (5)CHILDREN (30)Engagement (2)
MAR 2012 31

Lomatunnelmissa!

 

Ensimmäinen perheloma Thaimaan lapsenhakureissun jälkeen lähestyy :) Sitä innolla odotamme. Ystäväperheen kanssa lähdemme Turkkiin. Edellisestä kerrasta Turkissa onkin vierähtänyt jo tovi. Auringon paistetta luvassa! Ihanaa!

 

Neiti pääsee uimaan! On todella innostunut vedestä. Käymme perheuinnissa kerran viikkoon, missä ollaan huomattu, että hän ei paljon vettä pelkää :)

 

Täytyihän se shopata muutama vaatekappale reissulle mukaan!

 

Kuvat valmistajat

 

 

[kuva]

Pomp De Luxilta vasen alhaalla, muut Nextiltä

 

 

[kuva]

Kengät Nextiltä, muut Pomp de Lux

 

 

[kuva]

 

Vasen bikini H&M, oikea bikini ellos, muut Next

 

[kuva]

Hame ellos, muut H&M

 

[kuva]

Bikinit Gina Tricot, muut H&M

Kaikki kuvat valmistajat> Comments (1)Add a comment


MAR 2012 29

Wc paperiteline

 

Minulla ei ollut tarkoitus laittaa wc paperitelineitä vessoihimme, en ollut löytänyt mitään tyylikästä, joten ajattelin, että rullat voivat hyvin olla pöydällä lehtipinon päällä. Hyvännäköinen näinkin.

Kunnes näin tuttavallani tämän Ikean yksinkertaisen ja tyylikkään telineen! Upea! Mars Ikeaan siis!

Samaa sarjaa löytyi myös pyyhekoukkuteline. Eivät loju enää pyyhkeet ja rullat pöydillä!

 

[kuva]

 

[kuva]

 

[kuva]> Comments (6)Add a comment


MAR 2012 26

Peltijakkara

 

Löysin elloksen alesta peltijakkaran. Laitoin tilaukseen. Mietiskelin, saas nähä mitä sieltä tulee :) positiivinen yllätys! Se on hieno! Varsinkin tuolla mustassa keittiössä.

Lisä jakkarat ja tuolit keittiön pöydän ympärille ovat olleet jo kauan hankintalistalla. Nyt kun on ollut neljä tuolia, meinaa vieraiden kyläillessä olla liian vähän istumapaikkoja. Nyt saatiin yks lisää! Seuraavaa metsästämään!

 

 

[kuva]

 

[kuva]> Comments (2)Add a comment


MAR 2012 25

Lenkille!

 

Sukset saa minun puolesta heittää jo varastoon. Ei enää loskaiset ladut houkuta. Hiihtolenkkejä kertyi tänätalvena ihan kiitettävästi. Hieno laji! Myönnän olen hurahtanut täysin!

Toinen on sitten juoksu, intohimoni. Päivän pelastaja. Mielihyvän tuottaja. Se on vähän vaikea kuvailla mitä kaikkea juoksu minulle antaa :)

No jokatapauksessa nyt on lenkkitossut kaivettu kaapista, monojen mentyä talviunille. Pari lenkkiä tälläviikolla juostu, 10km ja 14km. Hyvältä tuntui!

6 viikon päästä osallistun Helsinkicityrunille, (jos pysyn terveenä). Sitä silmällä pitäen olisi tarkoitus harjoitella, muutamia kahden tunnin lenkkejä, lyhyempiä kovemmalla sykkeellä ja sitten pikaspurtteja, niin täysillä kun lähtee! Tavoite olis alle kahden tunnin tuo puolikas juosta.

Olen osallistunut kaksi kertaa aiemmin cityrunille. Ekakerta meni aivan penkin alle. En ollut valmistautunut ollenkaan. Kilsan kohdalla alkoi kylkeen pistämään. Meinasin luovuttaa, mutta sinnillä juoksin homman läpi pisto kyljessäni, ei ollut herkkua ei!

Toisella kertaa viisastuneena, valmistauduin paremmin, harjottelemalla ja tankkaamalla. Sitä juoksua pystyi sanomaan nautinnoksi :) mitä se parhaimmillaan on!

 

Hyviä lenkkejä kaikille! ja jumppia! tai mitä ikinä harrastatkaan!

 

[kuva]

 

Olen hankkinut kotiimme jumppavälineitä. Käsipainot, kahvakuulan, jumppapallon ja vatsarullan. Lenkin jälkeen sitten lihaskuntoharjoituksia!

 

[kuva]

 

[kuva]> Comments (5)Add a comment


MAR 2012 23

KHH

 

Lupasin tehdä postauksen kodinhoitohuoneestamme. Tässä se nyt tulee.

Kodinhoitohuoneemme on aikalailla pieni, lisätilaa ottaisin nyt mielelläni. Tasotilaa voisi olla hiukkasen enemmän. Ennen lapsen tuloa sitä oli riittävästi, mutta nyt on käynyt hiukan ahtaaksi. Lattiatila voisi olla myös vähän leveämpi. Että tälläisia muutoksia tekisin jos voisin. Mutta muuten olen ollut oikein tyytyväinen. Kaappitilaa on riittävästi meidän tarpeisiin. Pyykkikorikaapista menee kuilu yläkerran pukeutumishuoneeseen, josta voi pudottaa suoraan pyykit pyykkikoriin.

Khh :sta on käynti ulos, lastennaulakon vierestä, joka ei nyt näy näistä kuvista :)

 

Naulakko Design Stockholm House, kaapistot ja valkotammiset puutasot Kvik, naulakon taustaseinän toteuttanut OpDeco, hana Damixa, Pyykinpesukone ja kuivausrumpu Míele, lattia epoxmassalattia, puusälekaihtimet Simeros

 

[kuva]

 

[kuva]

 

[kuva]

 

[kuva]

 

[kuva]

 

[kuva]

 

[kuva]> Comments (7)Add a comment


Older posts


2010
      JAN   FEB   MAR   APR   MAY   JUN   JUL   AUG   SEP   OCT   NOV   DEC    
2011
      JAN   FEB   MAR   APR   MAY   JUN   JUL   AUG   SEP   OCT   NOV   DEC    
2012
      JAN   FEB   MAR   APR   MAY   JUN   JUL   AUG   SEP   OCT   NOV   DEC    
2013
      JAN   FEB   MAR   APR   MAY   JUN   JUL   AUG   SEP   OCT   NOV   DEC    
2014
      JAN   FEB   MAR   APR   MAY   JUN   JUL   AUG   SEP   OCT   NOV   DEC    

© Copyright Eveliina Mustonen | All Rights Reserved | WWW Design: Hari-WebDesign | Visitors: 133698

F
A
C
E
B
O
O
K
R
S
S

F
E
E
D