Flowers (5)Fashion (14)Adoption (5)Dogs (1)Engagement (2)CHILDREN (30)Summer (5)Food (18)Travel (9)Garden (2)CHRISTMAS (8)Beauty (3)CHILDREN (40)Decor (82)Lifestyle (42)Wedding (7)Sports (1)
APR 2014 23

Uusia tuulia sisustukseen

 

Tässä olen kovasti viimepäivinä pohtinut huonekaluhankintoja. Pitäisi tehdä sellaisia hankintoja mitkä kävisi myös seuraavaan kotiin. Nyt kun vuokralle asetumme, emme ole vielä varmoja kuinka kauan sillä tiellä viivymme. Ainakin vuoden, ehkä kaksi. Emme tässävaiheessa ole tehneet kovin tarkkoja jatkosuunnitelmia vaan nautiskelemme nyt tästä. Katsotaan mitä elämä tuo tullessaan. Pari talon rakentamis urakkaa on jo eteen tupsahtanut, mutta toistaiseksi olemme niistä kieltäytyneet.

Niin, eli huonekalu hankintojen täytyisi olla sitten sen mukaisia. Olen ajatellut siirtyä enemmän pois mustavalkoisuudesta. Valita niiden joukkoon lämpimiä sävyjä tuomaan kodikkuutta. Katsotaan kuinka käy. Valintoja mietiskellessäni huomaan helposti takertuvani mustavalkoisiin vaihtoehtoihin. Nyt täytyy sille tehdä loppu!

 

Olen ollut jo jonkin aikaa ihastunut konjakin sävyiseen nahkaan. En voinut vastustaa kiusausta kun tämä lepakkotuoli yksinkertaisesti ilmestyi eteeni Stokkalla. Se oli ensimmäinen hankinta uuteen kotiimme. Ja olen siitä niin täpinöissäni :)

 

Kuvat valmistajat

[kuva]

Cuero lepakkotuoli

 

Keittiön tuolit on sitten seuraava urakka. Olen pitkään tykännyt näistä Eamesin DSR tuoleista, omistan yhden mustan, joka on ollut meillä parisen vuotta, ja TYKKÄÄN edelleen hirmuisesti! Vaikka näitä näkyy joka blogissa ja käänteessä, siltikin tykkään. Itseasiassa, aikalailla yhdentekevää vaikka näitä olisi joka pirtissä :)

Olen ajatellut laittaa keittiön pöydän ympärille erilaisia tuoleja. Siitä ajatuksesta olen pitkään haaveillut. Toteutettakoon se nyt. Nämä alla olevat tuolit ovat päässeet valintaprosessissa viimemetreille. Joten näistä jonkinlainen yhdistelmä keittiön pöydän tuoleiksi on varmastikkin tulossa.

 

[kuva]

 

Eames DSR, Alias Kobi, Hay Copenhagen musta ja tammi, Artek Ilmari Tapiovaara Aslak-tuoli> Comments (9)Add a comment


APR 2014 8

Muutto edessä

 

Nyt on talo myyty ja uudet tuulet puhaltavat! Jätämme Vantaan reilun kymmenenvuoden asumisen jälkeen taakse ja muutamme Helsinkiin. Ainakin toistaiseksi.

Olemme kuumeisesti etsineet vuokra-asuntoa Helsingin keskustasta, Etu-Töölö, Katajanokka, Ullanlinna, Punavuori alueelta. AAAhh, en voi käsittää miten ihania asuntoja on tullut vastaan. Ihan uusi maailma on avautunut.

En malta odottaa muuttoamme ja uuden kodin laittamista ja kesää, syksyä, joulua kaupungissa!! Tiedän, tiedän, kiva kaivella autoa lumikinosten alta talvella, oma pihaa ei ole..yms yms..mutta se kaupungin tunnelma! Kahvilat, ruokapaikat ja pienet putiikit lähellä. Meri. Iihanat lenkkimaastot, puistot, kuntosali vieressä! Sunnuntaina kävelymatka kirkkoon. Näitä fiilistelen ja nautin yhden unelman toteutumisesta elämässämme  

 

 

[kuva]

 

[kuva]

 

[kuva]

 

[kuva]

 

[kuva]

 

[kuva]

Neiti on innokkaana muuttamassa kaupunkiin. Mietiskelee paljon mitä kaikkea otetaan mukaan uuteen kotiin.  Asuntonäytöillä hän piti huolen puhepuolesta

 

[kuva]> Comments (6)Add a comment


APR 2014 4

Alustat laatoista

 

Löysin nämä hauskat laatat Smyygistä. Ne toimivat kivasti toisiinsa yhdistettyinä vaikkapa näin maljakon ja kynttilän alusina. Tällaisia voisi tehdä itsekkin, ei muuta kuin raksa-ajalta jääneitä laatta varastoja penkomaan!

 

[kuva]

Maljakko Valkoinen veranta

 

[kuva]> Comments (8)Add a comment


APR 2014 1

Instagram kuvakirjat

 

Käytän paljon instagramia, kuvaaja kun olen. Iso ja raskas järjestelmäkamera pysyy kotiympyröissä liikaakin kaapissa pölyttymässä. Puhelimessa kun on kätevästi se kamera aina käden ulottuvilla! Lähes kaikki arkikuvat tulee otettua nykyään Instagramilla.

Yks päivä aloin mietiskelemään tätä asiaa. Satoja kuvia instagram tilillä, kuvia, just siitä parhaasta perusarjesta. Tuli huoli saada kuvat printeiksi. Löysin silloin jo aikaisemmin käyttämäni Blurbin sivuilta hauskan Instagram kirjan ja ihastuin oitis!


Ihanan paksut kuvakirjat saapuivat parin viikon odottamisen jälkeen ja ovat sen jälkeen ihastuttaneet meitä monilla hetkillä. Neidin mielipuuhaa on selailla näitä ja katsella tuttuja ihmisiä, paikkoja ja asioita, mitä olemme yhdessä tehneet ja kokeneet!

 

http://www.blurb.com/instagram-books

 

[kuva]

 

[kuva]

 

[kuva]

 

[kuva]> Comments (2)Add a comment2010
      JAN   FEB   MAR   APR   MAY   JUN   JUL   AUG   SEP   OCT   NOV   DEC    
2011
      JAN   FEB   MAR   APR   MAY   JUN   JUL   AUG   SEP   OCT   NOV   DEC    
2012
      JAN   FEB   MAR   APR   MAY   JUN   JUL   AUG   SEP   OCT   NOV   DEC    
2013
      JAN   FEB   MAR   APR   MAY   JUN   JUL   AUG   SEP   OCT   NOV   DEC    
2014
      JAN   FEB   MAR   APR   MAY   JUN   JUL   AUG   SEP   OCT   NOV   DEC    

© Copyright Eveliina Mustonen | All Rights Reserved | WWW Design: Hari-WebDesign | Visitors: 133698

F
A
C
E
B
O
O
K
R
S
S

F
E
E
D